Guidance
指路人
g.yi.org
Guidance Forums / Reginald Rexx / Lot of topics lost

Register 
注册
Search 搜索
首页 
Home Home
Software
Upload

  
Forum List • Thread List • Refresh • New Topic • Search • Previous • Next First 1 Last
Message1. Lot of topics lost
#12335
Posted by: Michael S 2008-08-30 22:08:59
The forum has been down now for 2-3 weeks. I appended a couple of bug reports just before it went down and they seem to be missing now.

One was a trivial bug that allowed you to display a variable which you entered with a trailing blank.

The other was slightly more irritating. If I run in RPC, the following combination of code can cause either one of the error messages attached. I will try and recreate the error scenario and attach it

RPC_run1.bmp

RPC_run2.bmp
Message2. Update to the topic above
#12336
Posted by: Michael S 2008-08-30 22:33:06
Here are the required scripts to illustrate the second screen problem. (Sometime, I get the first screen instead)

To recreate the problem, pen the first script in RPC and run it. Click on the OK button and you'll see the problem. If you put a breakpoint on the all to test2 instead and start debugging, no problems. I'm hoping the solution to this problem will also solve the problem I mentioned some time ago which I couldn't reproduce easily (the user condition problem). This problem can occur frm time to time using rexx as an exe file. Usually, repeating whatever the user did (selecting an option or clicking a button) makes the problem disappear.
rpc_run_error.rexrpc_run_error_child_window.rexTEST2.rex
Message3. Bump
#12383
Posted by: Michael S 2008-09-25 14:45:56
Another comment to the above problem. If you comment out the createobject call, and run the script - no problem. It's the run of the problem in RPC COMBINED with the createobject call.
Message4. Happens to me too
#12434
Posted by: Doug Arndt 2008-10-17 23:09:57
I also get the same error, open the main routine in RPC, then execute it
Error occurs.

However, if the TEST2.rex program is also opened in RPC, then it runs ok.
close TEST2, and the error occurs again.

Using the debugger and run, then
SYNTAX raised:  Could not find routine "."

Reloading TEST2 into RPC, and it will run ok again, close it, it fails.
Doug
Message5. I see another aspect of this
#12435
Posted by: Michael S 2008-10-18 00:52:33 Last edited by: Michael S 2008-10-18 00:56:13 (Total edited 1 time)
Put a breakpoint in the main window and start debugging it. As soon as you reach the first line, press F5 to run to your breakpoint. The main window opens a child window, but you NEVER stop at your breakpoint.

Now put a breakpoint just before the createobject call. When you get there, do a couple of F11's so you step into the child, then press F5 to run. Now you stop at the breakpoint in your main window.
Message6. Nope
#12468
Posted by: Michael S 2008-10-23 14:54:53
Still getting the second window from the first append above. Same for you Doug ?

If I put a break on the createobject line, step into the child and then run, no problem. Opening test2 doesn't seem to help either compared to Doug.
Message7.
#12474
Posted by: Doug Arndt 2008-10-24 22:11:56
Here's something interesting.

Execute the script, click ok at the error window, close the "Progress" window, then click the "OK" button again.  Now it runs.
Doug
Message8.
#12518
Posted by: Jeff Glatt 2008-11-24 22:37:00
I can't reproduce this problem with the latest Reginald and RPC. Works fine here.
Message9.
#12519
Posted by: Doug Arndt 2008-11-25 02:22:41
I just downloaded the latest Reginald & RPC  (11/24)
Still get the same error.
Load rpc_run_error.rex into RPC, click "execute"
On the first window, click the "OK" button.
Result is "Could not find routine '?'  (where ? is odd characters)
Click the OK button on the error window, then "OK" button again, it works

RPC reads:  REXX-RegLite_5.5.4.00 13 Oct 2008
Doug
Message10. Not sure if this is exactly the same
#12578
Posted by: Michael S 2008-12-20 01:54:06
but I'm getting the same problem as above with a completely different scenario. Can you reproduce it Jeff ?

Open test1.rex (in RPC) and select run, execute script. I crash every time on the call to generate_db2_source_menu.rex.
test1.rexGENERATE_DB2_SOURCE_MENU.REX
Message11. It seems to be one of those problems that occurs intermittently.
#12683
Posted by: Michael S 2009-02-05 18:05:31
Just reran it with no problem. Any chance of you revisiting the original problem in this append though ?
Forum List • Thread List • Refresh • New Topic • Search • Previous • Next First 1 Last
掌柜推荐
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Thu 2024-5-30  Guidance Laboratory Inc.
Email:webmaster1g.yi.org Hits:0